KLIK Zivinice

Polica privatnosti - Privacy Policy

Koje osobne podatke prikupljamo i zašto

Komentari

Kada ostavite komentar na članak mi vršimo prikupljanje podataka iz forme za komentare, Vaše IP adrese i koji tip internet preglednika koristite kako bi preventivno djelovali na spam sadržaj.

Anonimni tekstualni niz (poznato kao hash) kreiran od Vaše email adrese može biti dostavljen Gravatar servisu kako bi provjerili da li ste njihov korisni. Polica privatnosti Gravatar servisa se nalazi ovdje:  https://automattic.com/privacy/. Nakon što Vaš komentar bude odobren, vaša profilna fotografija će biti javno dostupna pored Vašeg komentara.

Media

Ako postavljate fotografiju na našu web stranicu trebalo bi da izbjegavate postavljanje fotografija koje sadrže lokaciju (EXIF GPS). Posjetioci naše web stranice mogu preuzeti fotografije i otkriti podatke o lokaciji.

Kontakt forma

Ako nas kontaktirate putem naše kontakt forme, svi podaci koje unesete u polja forme se dostavljaju na našu email adresu. Email adresu ne zadržavamo niti prosljeđujemo drugim licima.

Kolačići (Cookies)

Ako ostavite komentar na neki od naših članaka moguće da ćemo sačuvati vašu ime, email adresu i webstranicu u kolačićima. Ovo činimo radi Vas kako naredni put, kada budete željeli komentarisati naše članke, ne bi morali ponovo da unosite podatke. Ovi kolačići traju 1 godinu dana.

Ako imate korisnički račun i prijavite se na našu web stranicu, mi ćemo kreirati privremene kolačiće kako bi utvrdili da li vaš internet preglednik dozvoljava kolačiće. Ovi kolačići ne sadrže lične podatke i brišu se nakon zatvaranja Vašeg internet preglednika.

Kada se prijavite putem korisničkog računa, mi kreiramo nekoliko kolačića kako bi sačuvali vaše podatke o prijavi. Kolačići za prijavu traju 2 dana. Ako prilikom prijave odaberete “Zapamti me”, vaši podaci će se čuvati 2 sedmice. Nakon što se odjavite sa vašeg računa, kolačići za prijavu će biti obrisani.

Ugrađeni sadržaj sa drugih web stranica.

Članci i dodaci na ovoj web stranici mogu sadržavati ugrađeni sadržaj sa drugih web stranica. Ugrađenih sadržaj sa drugih web stranica podliježe pravima korištenja isto kao da je korisnik direktno posjetio tu web stranicu.

Ove web stranice mogu sakupljati podatke o vama, koristiti kolačiće, uključivati dodatne alate za praćenje vaših interakcija sa ugrađenim sadržajem, uključujući praćenje interakcije sa ugrađenim sadržajem ako imate korisnički račun i prijavljeni ste na tu web stranicu.

 

Gdje šaljemo vaše podatke

Komentari posjetioca mogu biti provjereni od strane servisa za automatsku provjeru spam poruka.

 

Kako štitimo vaše podatke

Naša web stranica je zaštićena SSL certifikatom ,