NAŠE USLUGE

Stvari u kojima smo stvarno dobri!

Izrada web stranica

Pravimo funkcionalne i vizuelno dopadljive web stranice prema Vašim zahtjevima.  Pažljivo slušamo, razvijamo strategiju i dizajn koji mjenjaju tok vašeg poslovanja. Naš rad predstavlja kulminaciju kreativnih vizija, sjajnih ideja i potpune posvećenosti.

Naše opredjeljenje i cilj jesu ostvarivanje dugoročnih partnerstava sa klijentima, pokrivajući svaki aspekt procesa izrade web stranice pa sve do implementacije riješenja.

Nudimo kompletnu transparentnost aktivnosti i rezultata, upravljanje projektima i besprijekornu komunikaciju.

Grafički dizajn

Grafički dizajn je sve ono što potrošači vide, ili ono što će dodirnuti i odnijeti kući. To obuhvata razne vrste dizajna, od reklamnog materijala (vizitke, leci, afiše, brošure i dr.) pa sve do kompleksniji i složeniji riješenja kao što je izrada dizajna web stranice.

Naš dizajnerski tim ima dugogodišnje iskustvo u dizajniranu profesionalnih reklama, korporativnih identiteta u štampanim i digitalnim medijima, koji Vam mogu pomoći u razvoju novih marketinških ideja za Vaše poslovanje.

Naša rješenja su prilagođena Vašim potrebama, visoke kvalitete i pristupačna da zadovolje Vaše marketinške ciljeve.

Specijalizirani smo za rad s malim i srednjim poduzetnicima i razumijemo njihove potrebe.

Facebook marketing

Facebook marketing je odličan način da se povežete sa svojim fanovima i pretvorite ih u prave kupce. Pružanjem kvalitetnog sadržaja, Vi možete steći popularnost i uspostaviti Vašu online reputaciju. Ako želite da Vaše poslovanje raste, morate izgraditi solidnu online prisutnost i stvoriti trajne odnose sa svojim klijentima.

Klik tim Vam može pomoći da izgradite svoju online prisutnost i saznate gdje Vaši klijenti provode online vrijeme.

Video produkcija

Video produkcija je doista jako moćan medij. Sa videom možete pokazati prednosti Vaše ponude, ali Vam može i pomoći da prodate svoje proizvode. Video prezentacija omogućava da ispričate neku priču, prezentujete Vaše usluge ili da objasnite namjere.