NAŠE USLUGE

Stvari u kojima smo stvarno dobri!

Google marketing

Google marketing

Poboljšajte vidljivost Vaše web stranice na najzastupljenijem internet pretraživaču Google.

Promovišite vašu web stranicu na Google. Iako postoje hiljade web stranica, koje nude ono što vi nudite, pomažemo Vam da Vaša web stranica bude bolje rangirana od svih njih.

Dozvolite da Vam poboljšamo poslovanje!

Grafički dizajn

Grafički dizajn je sve ono što potrošači vide, ili ono što će dodirnuti i odnijeti kući. To obuhvata razne vrste dizajna, od reklamnog materijala (vizitke, leci, afiše, brošure i dr.) pa sve do kompleksniji i složeniji riješenja kao što je izrada dizajna web stranice.

Naš dizajnerski tim ima dugogodišnje iskustvo u dizajniranu profesionalnih reklama, korporativnih identiteta u štampanim i digitalnim medijima, koji Vam mogu pomoći u razvoju novih marketinških ideja za Vaše poslovanje.

Naša rješenja su prilagođena Vašim potrebama, visoke kvalitete i pristupačna da zadovolje Vaše marketinške ciljeve.

Specijalizirani smo za rad s malim i srednjim poduzetnicima i razumijemo njihove potrebe.

Facebook marketing

Facebook marketing je odličan način da se povežete sa svojim fanovima i pretvorite ih u prave kupce. Pružanjem kvalitetnog sadržaja, Vi možete steći popularnost i uspostaviti Vašu online reputaciju. Ako želite da Vaše poslovanje raste, morate izgraditi solidnu online prisutnost i stvoriti trajne odnose sa svojim klijentima.

Klik tim Vam može pomoći da izgradite svoju online prisutnost i saznate gdje Vaši klijenti provode online vrijeme.

Video produkcija

Video produkcija je doista jako moćan medij. Sa videom možete pokazati prednosti Vaše ponude, ali Vam može i pomoći da prodate svoje proizvode. Video prezentacija omogućava da ispričate neku priču, prezentujete Vaše usluge ili da objasnite namjere.